Zidarie portanta exterioara si interioara

Caramida inteligenta 44 LM

Avantaje

Cărămida EC 44 LM poate fi folosită pentru toate tipurile de pereți exteriori de zidărie. Este singura cărămidă din România care nu necesită termoizolație. Astfel, economisești 13.000 euro în 30 de ani, bani cu care îți poți cumpăra zidărie pentru încă două case și jumătate. Calculul este făcut pentru o casă de 150 mp utili, cu suprafața vitrată de 20%, în condițiile înlocuirii termoizolației de patru ori in 30 de ani.

Caramida inteligenta 29 LM

Avantaje

EVOCERAMIC 29 LM este o cărămidă ce poate fi folosită la zidirea pereților exteriori și interiori, cu grosimea de 29 de centimetri. EVOCERAMIC 29 LM beneficiază de pereți ceramici exteriori dubli și de elemente speciale de ghidaj care te ajută să construiești mai bine, mai ușor și mai drept. Lungimea de 37,5 centimetri a cărămizii EVOCERAMIC 29 LM favorizează un consum redus de mortar și o viteză sporită de finalizare a lucrării.

Caramida inteligenta 24 LM

Avantaje

Cărămida EC 24 LM poate fi folosită pentru realizarea pereților de zidărie exteriori și interiori, portanți și neportanți, protejați prin tencuire / gletuire.
Folosirea cărămizii EC 24 LM facilitează:
– un timp de execuție redus, datorită dimensiunilor produsului: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și aria vitrată de 20% din totalul suprafeței de zidărie, muncești mai puțin cu 36 ore (4,5 zile, 8 h/zi)
– un consum redus de mortar: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și aria vitrată de 20% din totalul suprafeței de zidărie, economisești 55 saci de mortar (1.350 litri).

Caramida inteligenta 29

Avantaje

Cărămida EC 29 poate fi folosită pentru realizarea pereților de zidărie exteriori și interiori cu o grosime de 29 cm sau 24 cm, portanți și neportanți, protejați prin tencuire / gletuire. Conform noului Cod de Proiectare Seismică P100-1/2013, în vigoare începând cu 1 ianuarie 2014, în regiunile țării cu seismicitate ag≤0.15g este permisă utilizarea blocului ceramic EC 29 pentru realizarea pereților structurali de zidărie (exteriori și interiori). În regiunile cu seismicitate ag>0.15g, blocul ceramic EC 29 se va folosi doar pentru realizarea pereților nestructurali de zidărie (exteriori și interiori).

Caramida inteligenta 1/2 44

Avantaje

Cărămida EC 1/2 44 poate fi folosită pentru țeserea pereților exteriori și interiori de zidărie, cu o grosime de 44 cm. EC 1/2 44 reduce consumul de mortar și dispune de cea mai bună rezistență la foc – Euroclasa A1.

Caramida inteligenta 1/2 29

Avantaje

Cărămida EC 1/2 29 poate fi utilizată pentru țeserea pereților interiori și exteriori din zidărie. EC 1/2 29 reduce consumul de mortar și dispune de cea mai bună rezistență rezistență la foc – Euroclasa A1.

Zidarie neportanta exterioara si interioara

Caramida inteligenta 12 NF

Avantaje

Cărămida EC 12 NF poate fi folosită pentru realizarea pereților interiori de zidărie. EC 12 NF reduce consumul de mortar și dispune de cea mai bună rezistență la foc – Euroclasa A1.

Caramida inteligenta 20 NF

Avantaje

Cărămida EC 20 NF poate fi folosită pentru realizarea pereților interiori din zidărie. EC 20 NF reduce consumul de mortar și dispune de cea mai bună rezistență la foc – Euroclasa A1.

Element de ventilatie

Caramida inteligenta 12 NF

Avantaje

Cărămida EC 24 V poate fi folosită pentru realizarea canalelor de ventilație pentru aerisirea încăperilor. EC 24 V dispune de cea mai bună rezistență la foc – Euroclasa A1..